U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image


Label




image
We hebben voor de Z login Beheermodule gekozen omdat we zo eenvoudig alle uitgegeven middelen van alle vestigingen in beeld hebben en ook online kunnen beheren. Dit kan zonder extra kosten en op het tijdstip dat het ons past.”
Manpower Lees meer
image
Toen we voor een grote groep medewerkers eHerkenningsmiddelen gingen aanvragen, waren we ons er niet direct van bewust dat overzicht hebben en houden wel eens lastig zou kunnen zijn.
Claire Metselaar
Erasmus Medisch Centrum Lees meer
image
Voor onze voetbalvereniging moest ik eHerkenning aanvragen. Ik wist niet precies wie bij ons voor de aanvraag mochten tekenen. Ik werd toen snel geholpen door een aardige mevrouw van de klantenservice.
Casper de Jong
Voetbalvereniging Vooruit Lees meer




Ik wil een ketenmachtiging vastleggen voor mijn intermediair, kan dat?

We raden het altijd aan om dit eerst even met uw intermediair te bespreken. Het kan namelijk zijn dat uw intermediair zich al voorbereidt om ketenmachtigingen aan te vragen. Heeft u het besproken en wilt u het zelf regelen? Dan kan dat vanaf 1 november 2019 in de Z login beheermodule. U heeft dan wel een Z login eHerkenningsmiddel van niveau 3 nodig. Daarnaast dient u ook beheerder te zijn van de eHerkenningsmiddelen en machtigingen namens uw organisatie.
Let op: een eenmanszaak kan nog geen ketenmachtigingen afgeven aan een intermediair. Dit wordt nog niet mogelijk gemaakt door het stelsel rondom eHerkenning.

De factuur voor eHerkenning is afkomstig van UnifiedPost B.V., is dit juist?

De Z login dienstverlening is onderdeel van UnifiedPost b.v. (voorheen ZET solutions). UnifiedPost B.V. is leverancier van Trusted Services op het gebied van: Identity-, Document-, Signing-, Payment- en Community Services.

Het is dus correct dat u de factuur voor het gebruik van uw eHerkenningsmiddel van UnifiedPost B.V. heeft ontvangen. UnifiedPost B.V. is in de Kamer van Koophandel ingeschreven onder KvK nummer 39078749.

Moet iedere medewerker bij de intermediair die gaat inloggen met eHerkenning een eigen inlogmiddel krijgen?

Ja, een eHerkenningsmiddel is persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar aan of te delen met andere personen. Dit betekent dat eHerkenning en bijbehorende machtigingen altijd per persoon wordt aangevraagd. Dit gaat fraude tegen en een organisatie is er zo altijd zeker van dat de juiste medewerker inlogt om namens de organisatie zaken te doen. Ook kan zo bij het onderzoeken van (het vermoeden van) fraude worden achterhaald aan wie het middel is uitgegeven. Gaat een medewerker uit dienst? Dan moeten de machtigingen worden ingetrokken. Voor de nieuwe medewerker moeten een nieuw middel en machtiging(en) aangevraagd worden. Wisselt iemand van functie? Dan is het mogelijk om zijn/haar machtiging(en) via de beheermodule aan te passen.

Ik heb EH3 en kan niet inloggen bij UWV, hoe kan dat?

U beschikt over een EH3 middel met de juiste machtiging(en), maar u kunt toch niet inloggen bij het UWV. U heeft dan waarschijnlijk een middel dat uitgegeven is op een KvK-nummer met toevoeging van het vestigingsnummer (met 12 cijfers).
Om uw eHerkenningsregistratie te wijzigen zijn meerdere mogelijkheden. Welke mogelijkheid voor u van toepassing is hangt af van hoe het bedrijf bij het KvK handelsregister is ingeschreven.
1. Is het bedrijf waarvoor u inlogt bij eHerkenning geregistreerd met een 12 cijferig vestigingsummer én is dit de enige vestiging die in het KvK Handelsregister is ingeschreven onder het KvK nummer (8 cijfers)? Dan kunt u het 12 cijferig vestigingsnummer laten omzetten naar een registratie op de hoofdvestiging met alleen de 8 cijfers.
Download hiervoor het wijzigingsformulier. Vul dit volledig is en stuur het samen met de gevraagde documenten per post naar ons retour.
2. Zijn er meerdere vestigingen onder de hoofdvestiging (met 8 cijfers) geregistreerd bij de KvK, dan adviseren wij u om minimaal een extra eHerkenningsmiddel EH3 aan te vragen voor de hoofdvestiging (8 cijfers) met een specifieke machtiging voor het UWV.
EH3 aanvragen

Wat is de huidige status omtrent inloggen bij het UWV?

Vanaf 1 november 2019 is eHerkenning verplicht om in te kunnen loggen op het werkgeversportaal van het UWV. Hiermee vergroot het UWV de veiligheid van het online portaal.

Er is echter gebleken dat een (te) grote groep ondernemers nog geen eHerkenning hebben geactiveerd. Deze ondernemers lopen daardoor het risico dat ze bijvoorbeeld hun ziekte- of zwangerschapsuitkering niet op tijd ontvangen. Om deze reden is er vanuit het UWV gecommuniceerd dat het afsluiten van de oude UWV login accounts in fases zal worden doorgevoerd.

Aanvragen eHerkenning met niveau 3 -als u dat nog niet gedaan heeft- is nog steeds dringend nodig. Alle oude inlog accounts bij het UWV worden in de komende weken gefaseerd uit gezet door het UWV. Het UWV zal één week van te voren communiceren wanneer uw oude inlogmethode helemaal zal verdwijnen. Maar let op: het aanvragen en activeren van eHerkenning duurt vaak langer dan een week. Zorg er dus voor dat u uw eHerkenningsmiddel zo snel mogelijk aanvraagt en activeert, zodat u niet alsnog te laat bent. Lees hier het persbericht van het UWV .

eH3 aanvragen

Wat is de Z login Beheermodule?

De Z login Beheermodule biedt u de mogelijkheid machtigingen van medewerkers binnen uw bedrijf eenvoudig en overzichtelijk te beheren.

Veel bedrijven maken al gebruik van eHerkenningsmiddelen. Vaak is er echter geen centraal overzicht binnen het bedrijf aanwezig; welke medewerker heeft welke machtigingen en welk middel wordt hiervoor gebruikt. De Z login Beheermodule geeft de beheerder binnen uw bedrijf dit overzicht.

Wanneer krijgen wij als intermediair toegang tot de ketenmachtigingen-beheermodule?

Zodra u de offerte ondertekend hebt teruggestuurd ontvangt u een e-mail met instructies en een link naar de ketenmachtigingen-beheermodule.

Kan ik ook inloggen namens een andere organisatie?

Wilt u inloggen namens een relatie? Dan kunt u gebruik maken van ketenmachtigingen. Ketenmachtigingen kunnen uitgevraagd worden op basis van KVK nummer of fiscaal nummer. Meer informatie over ketenmachtigingen kunt u lezen op deze pagina.

Hoe vraag ik mijn gebruikersnaam op?

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Hoe wijzig ik gegevens van mijn bedrijf, beheerder(s) en/of gebruiker(s)?

U kunt gegevens wijzigen met een wijzigingsformulier.
Kies het wijzigingsformulier dat nodig is voor de wijziging die u wilt doorvoeren en het huidige betrouwbaarheidsniveau.