Heeft u eHerkening nodig, maar heeft uw organisatie geen KVK-nummer?
Kijk hier voor meer informatie

U maakt gebruik van Internet Explorer 11. Deze browser wordt niet meer ondersteund.

Voor een optimale gebruikerservaring adviseren we u een andere browser te installeren. Z login ondersteunt de laatste versies van: Edge, Chrome, Firefox en Safari.

image

Update10 oktober 2024

Bent u als fiscaal dienstverlener of intermediair betrokken bij een fusie, overname of wijziging van de rechtsvorm van uw organisatie? Dergelijke wijzigingen kunnen leiden tot een nieuw KVK nummer. Dit kan directe gevolgen hebben voor uw eHerkenningsmiddelen en de ketenmachtigingen die u van uw relaties heeft ontvangen.

De impact van organisatiewijzigingen op uw eHerkenning

Bij een fusie, overname of wijziging van rechtsvorm krijgt uw organisatie mogelijk een nieuw KVK-nummer. Als intermediair is dit bijzonder belangrijk, omdat u namens uw relaties inlogt bij verschillende overheidsdiensten. Wanneer uw eHerkenning niet tijdig wordt aangepast, kan dit impact hebben op uw dienstverlening.

Zeker voor intermediairs die dagelijks gebruikmaken van eHerkenning voor het indienen van belastingaangiften, aanvragen bij overheidsinstellingen of het beheren van subsidies, is het essentieel dat de overgang soepel verloopt en dat er ingelogd kan blijven worden namens relaties op deze belangrijke online diensten. 

Z login: ondersteuning op maat voor Intermediairs

Bij Z login begrijpen we de unieke uitdagingen die fiscaal dienstverleners en andere intermediairs kunnen tegenkomen bij een organisatiewijziging. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het begeleiden van intermediairs door fusies, overnames en rechtsvormwijzigingen. We bieden maatwerkoplossingen om uw eHerkenning snel en veilig aan te passen aan de nieuwe situatie, zodat uw dienstverlening richting uw relaties zonder onderbrekingen kan doorgaan.

Of het nu gaat om het overzetten van eHerkenningsmiddelen naar een nieuw KVK nummer of het de ketenmachtigingen voor uw relaties, wij zorgen ervoor dat u probleemloos kunt blijven inloggen namens uw klanten.

Tijdig handelen om vertraging te voorkomen

Als Intermediair is het cruciaal om op tijd actie te ondernemen. Door vroegtijdig contact met ons op te nemen, kunnen wij ervoor zorgen dat u probleemloos kunt blijven werken voor uw relaties.

Gaat uw organisatie binnenkort door een fusie, overname of wijziging van rechtsvorm? Neem dan vandaag nog contact op met Z login en vraag naar de mogelijkheden. Zo kunt u zonder zorgen blijven inloggen namens uw relaties en blijft uw dienstverlening soepel en ononderbroken, ongeacht de veranderingen in uw organisatie.

Contact Sales